Politiet vil fjerne spøgelsesbilen

 

12048906_10207717405157542_176988002_n

En brugt Toyota Prius kan sælges for op mod 250.000 kr, men efter et år på en parkeringsplads er forfaldet tydeligt. Den vil ikke længere være meget værd på en af politiets hittegodsauktioner. Foto: Lene Nørby Skaarup Sahl Knudsen

I et helt år har en efterladt sort Toyata Prius optaget en parkeringsplads på Vinkelvej i Frederikshavn. Nu ser det ud til, at bilen bliver fjernet.

Af Lene Nørby Skaarup Sahl Knudsen

Lokalpolitiet i Frederikshavn valgte allerede efter et par måneder at tage pladerne af bilen, men over et halvt år efter er der stadig ikke sket mere i sagen. Beboerne på Vinkelvej er uforstående. De har kontaktet viceværten, som henviste til, at det er politiets opgave at finde ud af, hvad der skal ske med bilen.

Daglig leder for Lokal Efterforskning hos Frederikshavn Politi, Lars Jensen, giver svar på tiltale omkring borgernes efterspørgsmål på at få politiet til at tage stilling til, hvad der skal ske med bilen:

”De er i deres gode ret til at være uforstående. Det er ikke lige den type sager, vi har ressourcer til at bruge tid på, men inden for et år skulle vi gerne have opklaret sagen. Jeg ved ikke, om det er en, vi kender, der ikke vil hente bilen, men uanset hvad, så må vi se efter at få den fjernet.”

Ifølge færdselsloven må en bil uden plader kun stå på offentlig vej i 24 timer, før den skal fjernes. Den sorte Toyota Prius har dog på nuværende tidspunkt holdt parkeret ud for Vinkelvej 6 i omkring et år. Daglig leder for Lokal Efterforskning hos Frederikshavn Politi, Lars Jensen udtaler:

”Jeg kan ikke lige sige, hvor langt vi er med den bil. Vi har flere, der står rundt omkring i kommunen. Hvis borgerne på Vinkelvej henvender sig igen, så kan det godt være, at vi kan speede sagen op. Det kan jo være en bil, vi har overset.”